OkategoriseradeTips

Nyårsinspiration

 

New Years Eve - Inspo
 
New years eve

 

 
New Years Eve

 

 

I övermorgon så är det sista dagen på året och då nyårsafton. Det känns verkligen som att tiden bara går fortare och fortare desto äldre jag blir och det känns HELT sjukt att det redan är 2015 om några dagar, året jag ska ta studenten. Det känns som förra året jag gick ut nian och var nervös över att börja gymnasiet, nu är det bara en termin kvar tills jag slutar?? Omg.. Tänkte att jag kunde sätta ihop lite inspiration inför morgondagen till er. Nu är det lite sent att beställa hem saker på nätet men ni har säkert redan köpt något eller så kanske ni har något hemma eller så köper ni något i fysisk butik idag eller imorgon. Förra året fixade ju jag min klänning på nyårsafton.. Herregud vilken jävla stress säger jag bara.

  

Jag tycker i alla fall inte att man behöver ha världens panik över just klänning/byxdressen (eller vad man nu vill ha). Jag tycker det är riktigt snyggt att ha en klassisk enfärgad klänning och då istället satsa på glammiga smycken och sen styla håret lite extra. Det är förmodligen också betydligt enklare att hitta snygga smycken såhär tätt inpå nyår än att ge sig ut efter en helt ny nyårsklänning. 

 

För er som vill ha inspiration till håret rekomenderar jag läsa min frisör Elins inlägg HÄR & HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting