AllmäntOkategoriserade

Ät lunch med mig

 

 

  

Helloooo på er. Sitter just nu på jobbet och är sviiiinhungirg. Det finns ingen som kan/vill äta lunch med mig idag så sitter och drar ut på det då jag inte orkar äta själv.. Det lär nog bli så att jag köper med mig och äter här på jobbet bara. Är sjukt sugen på Vapiano men vet inte om jag orkar gå till Stureplan och sen tillbaka plus vänta i deras enorma köer såhär vid lunchtid.. Men är ju så sugen på Flietto Di Manzo con Vino Rosso haha, beroende snarare kanske. Idag är sista jobbdagen för mig (kanske någonsin här) för nästa år är det min syster som får ta över. Jag har jobbat här sen 2011 och kan lättare skaffa andra jobb än henne just i och med den här erfarenheten så nu är det nog hon som får ta över. Hon har varit med mig här nu i några dagar för att lära sig alla rutiner osv men idag är hon ledig då hon fyller år! Wiiihoo 😀

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting