AllmäntOkategoriserade

Hearts – Nordic Light

  

  

  

  

  

  

   

Idag var ju Alice’s födelsedag så då firade vi hela familjen det med middag på restaurangen Hearts på Nordic Light Hotel vid Cityterminalen ungefär. Alice ville gå till något ställe som hade lite allt möjligt som passade alla och det tycker jag verkligen att det gjorde. Jag åt god hamburgare och även en friterad risottoboll som var ljuvlig, efterrätten kan jag knappt tala om för att jag fortfarande är så himla mätt, Nora var rätt så nöjd med sina våfflor som efterrätt haha. Ångrar dock lite att jag inte tog hummern.. Får bli nästa gång!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting