Okategoriserade

I want this life

http://jayalvarrez.tumblr.com/ 

   

Jag som många andra följer Jay Alvarrez på Instagram och sitter nästan och dregglar till hans fina bilder på turkost vatten, solbrända ryggar, skinande solar och snygga människor. Han bor tydligen på Hawaii men reser över hela världen, fatta att ha ett sånt liv som bara går ut på att vara ute och resa, sola, bada, dyka osv. Skulle så gärna vilja åka iväg i ett halvår tillsammans med Anton. Men hur fan ska man ha råd att åka bort så länge till såhär fina ställen? 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting