New inOkategoriserade

New in – Work out clothes

  

  

   

Köpte nya träningskläder här om dagen och allt ni ser ovan är köpt på H&M. Tycker H&M har skitsnygga träningskläder för bra priser så där brukar jag köpa saker ibland. Nike är väl mitt favoritmärke när det kommer till träning men när man är ute efter lite bättre budgetalternativ så passar H&M perfekt. Jag tycker det är snyggast med basfärger så som svart, vitt och grått när jag tränar, som ni kanske ser på bilderna haha.. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting