New inOkategoriserade

New in – Acne Shoes

  

  

  

  

  

   

Wiiihoooo! Äntligen har min skor kommit, jag hämtade ut dom igår och jag var verkligen nervös på riktigt. Jag har ju kollat in dom här hur länge som helst men aldrig ens provat dom, dom fanns inte i min storlek i butik men på hemsidan så chansade/hoppades på att dom skulle passa. I värsta fall hade jag bara fått skicka tillbaka dom liksom. Som tur var så passade dom mig perfekt, dom är liiite lite tighta men jag antar att dom kommer mjukna upp rätt mycket i och med att det är skinn, precis som mina primeboots som var väldigt hårda och osköna i början har nu blivit mina skönaste skor som passar mina fötter perfekt.

   

Jag köpte dom på Acnes hemsida och dom är nedsatta FYRTIO PROCENT!! 40% rea på ett par klassiska skor känns nästan för bra för att vara sant och jag som velat ha dom så länge kunde inte låta bli. Dom måste dock klackas om i och med att dom har inomhussula vilket gör att dom är rätt hala. Här hittar ni dom i alla fall: http://www.acnestudios.com/shop/sale/sale-women/shoes/cypress-con-solid-black.html (storlek 37-41 finns i lager!)

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting