Okategoriserade

Only One – Kanye West

  

Jag älskar ju Kanye West och har gjort det sedan sexan typ så när han släpper nya låtar så tycker jag alltid att det är lika kul. På nyårsafton så släppte han Only One som är en sång till hans dotter North West. När han skrev låten tillsammans med Paul McCartney så kände han att hans bortgångna mamma talade genom honom till North. Första gången jag hörde låten så gillade jag den inte speciellt mycket men nu är jag verkligen helt beroende, älskar den!
  

”No you’re not perfect but you’re not your mistakes”. Tycker det är ett så fint citat. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting