OkategoriseradeTräning

Run like an ICON

Såhär såg det ut när vi kom in i arenan!

  

Först fick vi lämna in jackor osv!

 

Alla fick varsitt kit med träningskläder att ha på sig.

  

  

  

Amelie

  

  

Tove <3

  

Icona Pop!

  

Jennifer och Tove <3

  

Vi fick prova olika skor som vi alla älskade. MÅSTE köpa dom jag använde.

  

Gänget med Icona Pop!

  

Hahahhahaha älskar Amelies blick i bakgrunden. 

  

Igår efter skolan så skyndade jag mig hem för att hinna äta lite mellis innan vi skulle mötas upp vid centralen för att bli skjutsade till hemlig location. Vi visste alltså inte vart vi skulle eller vad vi exakt vad vi skulle göra, vi visste bara att vi skulle ta med våra egna löparskor. Dock fick man låna skor där om man ville vilket de flesta gjorde, fan vad sköna dom var. Jag måste ha support/stöd i mina skor pga mina knän men HATAR tunga och klumpiga skor men dessa var superlätta men gav ändå stöd. Vi fick i alla fall info om loppet den 27e Juni som är här i Stockholm på 10 km, kan vi inte snälla springa tillsammans då? Skulle vara så sjukt kul! Sen fick vi reda på vad vi skulle göra, det var nämligen att springa 2 km så fort vi bara orkade. Dock tror jag inte att det var riktigt 2 km eller att tiden var lite fel för jag sprang på 7 minuter och 20 sekunder.. Sååååå snabbt sprang jag inte haha, eller? Slut som fan var jag i alla fall. Det var även skitkul att hänga med mina devote buddies och med Icona Pop som jobbar med Nike nu. 

 

Kram!

   

Länk till skorna: HÄÄÄR

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting