AllmäntOkategoriserade

Finest Awards – My votes

Jag på Veckorevyns Blogawards
 

Som jag skrev här om dagen så har Finest Awards dragit igång genom att låta alla nominera sina favoritbloggar, poddar och videokanaler. Älskar sånna här tillställningar då det är ett fantastiskt tillfälle för profiler att lyftas fram. I höstas var ju jag en av finalisterna i Blogawards som Årets livstilsblogg, blev så otroligt glad verkligen. Tänkte i alla fall visa er hur jag tänker rösta och några förslag på vad man kan rösta på förutom den personen jag röstar på. 

Här kan ni själva nominera och man kan nominera en gång om dagen: http://finest.se/elections/finest-awards-2015/ 

  

Årets beautyblogg: Elin Johanson som driver sveriges bästa och största hårblogg på elinjohanson.se. Hon förtjänar det här priset så sjukt mycket, tycker att hon har en grym blogg, hon brinner för det hon gör och hon inspirerar väldigt många. Skulle även vara kul att se henne som en finalist i och med att hon ändå är rätt ny i bloggvärlden även om hennes blogg är väldigt stor. Förutom Elin så tycker jag att lindahallberg.se och makeupbylina.devote.se driver grymma beautybloggar.

  

Årets blogg träning/hälsa/idrott: Tycker denna kategori är sjukt svår just i och med att det finns rätt många träningsbloggar. Men min röst kommer nog att falla på imactive.se/idawarg då jag verkligen gillar hennes blogg. Förutom Ida tycker jag att imactive.se/idawarg och imactive.se/fashionablefit förtjänar att vinna. De driver också bra och inspirerande träningsbloggar. 

 

Årets inspiratör/engagemang i sociala medier: Hanna Friberg som driver bloggen tidningensolo.se/hannalicious och instagramkontot Hannalicious inspierar oss dagligen med grym musik, resor, hur man kommer över sitt ex, hur man lever livet till fullo, hur man kommer igång med träningen och hur man helt enkelt är lycklig. Förutom Hanna så tycker jag verkligen att sarahtjulander.se och danielparis.se förtjänar att vinna just för att de båda engagerar människor till att stå upp för sig själva, framförallt mot näthat. 

 

Årets modeblogg: Även denna kategori är supersvår i och med att det finns så många som är sjukt grymma men min absoluta favorit är jannideler.com som alltid lyckas ha svinsnygga outfits och professionella bilder, hon förtjänar verkligen detta pris. Förutom Janni så tycker jag angelicablick.se och ebbazingmark.com förtjänar att vinna. 

 

Årets personliga blogg: Här kommer jag rösta på nyheter24.se/modette/mollyrustas som skriver om allt möjligt, mode, träning, kärlek, mat m.m. Molly har en så fin och mysig blogg, man blir så glad av att klicka sig in där. Förutom Molly så tycker jag att nouw.com/Yayas  och nellieberntsson.se förtjänar att vinna. 

 

Årets podcast: Här kommer jag självklart nominera min och Mathildas podcast: Mathilda och Andrea Blogpod just i och med att jag vill att vi ska bli finalister och jag tycker verkligen att vi förtjänar det. Förutom vår podd så tycker jag att man borde nominera Fredagspodden och Relationspodden. 

 

Årets youtubekanal: Här lägger jag min röst på youtube.com/user/linnahlborg som drivs av Linn Ahlborg som bara är en urgullig tjej som lägger upp grymma videos flera gånger i veckan. Två andra grymma youtubekanaler är youtube.com/user/NicoleFalciani och www.youtube.com/user/josefineolssons lägger också upp varierade videos som jag vet uppskattas av många, rörligt är så kul! 

   

Hederspriset: Här lägger jag min röst på forni.devote.se som är en riktig bloggveteran. Michaela Forni har skrivit om kärlek, olycklig kärlek, lycka och ångest som vi alla kan relatera till. Hon är så öppen och härlig mot oss som läser och har till och med skrivit en genialisk bok om just kärlek. Det här priset ska man nominera någon som gjort skillnad för bloggvärlden under åren som gått och det tycker jag verkligen att Michaela har gjort. Förutom Michaela så tycker jag att tidningensolo.se/pdotter och www.zaralarsson.se/zara förtjänar att bli nominerade just för att de båda tar upp viktiga frågor så som mobbning, feminism, jämställdhet, normer osv.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting