AllmäntOkategoriserade

Godmorgon

  

  

   

Godmorgon på er! Just nu sitter jag i ett klassrum och väntar på att min lärare ska komma. Har en känsla av att hon inte kommer dyka upp i och med att skolans kordinator just klev in i rummet som alltid gör det när lärare är borta… Fucking SKIIIIT. Orkar inte, detta hände ju för fan med första lektionen igår också. Kuuuuul men lärare som inte mejlar när det gäller första lektionen… 🙂 Aja, sitter i alla fall och njuter av min frukost tillsammans med Anton. Nu vet jag fan vad som händer, vi får höras senare. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting