OkategoriseradeWanted

Must haves

Make Up

    

1an // 2an // 3an 

    

Det är nog inte många som har missat sminkmärket Anastasia Beverly Hills, inte jag i alla fall. Jag följer deras instagramkonto och alla som sminkar sig med deras produkter verkligen blir skitsnygga. Vill verkligen ha deras contour kit och brow kit. Sen måste jag även köpa en ny primer i och med att min är slut. Älskar verkligen den primern från Too Faced, den får sminket att sitta kvar betydligt längre. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting