OkategoriseradeRecept

Frukost

  

  

  

   

Idag åt jag havregrynsgröt med jordnötssmör, äpplen stekta i kanel och hallon, färskpressad apelsinjuice med blodapelsin och ett kokt ägg. Sjukt gott var det verkligen och jag får verkligen massor med energi av en större och matigare frukost. Känner mig bara allmänt pigg och peppad idag, kanske beror på att det är så ljust ute i och med all snö och för att jag snart ska hem till min pojkvän för att sen dra och träna tillsammans, kanske kan ta med mig kameran så kan jag visa hur ett träningspass kan se ut för mig. Det enda som är lite jobbigt nu när det är massor med snö är att jag inte kan springa, jag hatar nämligen att springa på gymmet och klarar inte längre än 2km innan mina ögon får damp på att se exakt samma miljö hela tiden, man kommer ju liksom ingenstans plus att jag blir SUPERstressad av att se alla mätningar av tid, exakta meter, hastighet osv. 

  

Snart kommer ett inlägg upp med min nya sminkspegel så check it out! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting