OkategoriseradeTräning

Gym + Bodypump

  

  

   

Godmorgon på er! I torsdags så åkte jag och Anton till SATS slakthuset vid Globen här i Stockholm för att gymma. Vi körde rygg, biceps, mage och lite rumpa körde jag också. Det var i alla fall ett bra och lagom jobbigt pass i och med att bodypumpen väntade dagen efter. Känns skönt att ha kommit igång med styrketräningen också nu inför loppet i sommar, känner att jag måste bygga upp lite mer muskler innnan jag börjar köra 90% löpning, nu är det med 50/50. På fredagar har vi alltid idrott i skolan då jag valt extra idrott som mitt individuella val och den här veckan var det bodypump som stod på schemat, jag har kört det en gång förut och då var det också med skolan. Fy fan vad jobbigt det var, är mör i hela kroppen idag haha.. Dock var det mest jobbigt för att jag hade så ont runt min svanskota, ramlade nämligen här om dagen när jag skulle gå ut till bussen haha.. Puss <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting