OkategoriseradeSkönhet

Venus Gilette

   

    

  

  

Fick hem detta från en PR-byrå här om dagen, blev verkligen fashinerad, har inte ens tänkt på att alla rakhyvlar skiljer sig åt? Jag köper alltid rakhyvlar från Venus men har inte riktigt reflekterat över vilken jag har valt, brukar typ ta någon med fin färg haha. Men nu när jag fick alla dessa framför mig så läste jag på förpackningarna och då står det faktiskt beskrivet på dem vad de passar för, vilken typ av hy osv. Venus Embrace Sensetive är nog den som är bäst för mig, den har 5 blad och är motverkar irriterad hy och är tydligen ”Gudinnan av mjukhet” enligt ett test jag gjorde på deras hemsida. Rakhyvlar kanske inte känns så kul att lägga pengar på men jag har verkligen bara dåliga erfaernheter av engångsrakhyvlar som resulterat i sår, irriterad hy, rostiga blad osv. 

 

Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting