OkategoriseradeSkönhet

En söndagsrutin

Min hårfön hittar ni HÄÄÄR och min leav in creme hittar ni HÄÄÄR

  

Varje söndag så pysslar jag om mig själv lite extra, jag tvättar håret, har hårinpackning, fönar håret, rakar benen ordentligt med raklödder, smörjer in mig, tar brun utan sol osv. Tycker det är en skön liten tradition att göra lite extra på söndagar som annars kanske är en rätt tråkig och ångestfylld dag. Jag älskar väl söndagar egentigen just för att det är en dag till att inte göra någonting men jag hatar den för att det betyder att det är skola som gäller imorgon. Fatta att en dag ha ett jobb som man älskar så mycket att man inte ogillar måndagar.. Det ni!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting