New inOkategoriserade

Studenklännigen

  

  

  

  

  

   

Herregud vad glad jag är. Det är nästan töntigt vad glad jag är över att den här klänningen nu mera är min. Jag har velat ha den här klänningen som studentklänningen sedan förra våren då den släpptes då ungefär. Tänkte nästan köpa den förra året till studenten i år men tänkte att jag säkert skulle hinna hitta någon annan eller att jag bara kunde köpa den nu i sånna fall. Dock är den ju slutsåld ÖVERALLT så i Oktober när jag började leta efter den så fick jag verkligen panik haha.. Men som tur var så var det en tjej som mejlade mig efter att ha sett mitt inlägg där jag efterlyste den här klänningen så jag mötte upp henne igår och som tur var så satt den verkligen perfekt. Är så himla glad, den är verkligen perfekt. I och med att den är lite genomskjinlig så kommer jag ha en vit underkjol och en vit tubbh under. Kjolen köpte jag redan igår på Twilfit, den är bara helt vanligt vit i något silkesliknande material och sitter tight och passar perfekt till den här klänningen. HÄR hittar ni klänningen på Ida Sjöstedts hemsida, dock slutsåld.

   

137 dagar kvar till den bästa dagen i mitt liv, studenten. <3

Kommentarer

  1. Amanda Rahnboy

    Hej fina du, jag undrar om du är intresserad av att sälja denna klänning? Letar lite smått desperat efter denna till studenten 2017! Jätte tacksam om möjligheten finns, betalar bra! Maila mig isåfall gärna till amandarahnboy@hotmail.com! Kram <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting