AllmäntOkategoriserade

THAT DREAM LIFE

  

Såg den här videon nyss på Hannas blogg och är helt paralyserad. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, eller jo det vet jag. Till Hawaii. Jag ryser, har tårar i ögonen och känner bara en enorm lycka, att det finns såhär fina ställen på vårt jordklot, att vi kan uppleva allt han upplever i den här videon ger mig hopp på något sätt. Jag måste dit, jag måste skydivea och jag måste köpa en GoPro haha. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting