AllmäntOkategoriserade

Naomi filmar

Jag och Naomi! 

  

Naomi som går en estetisk linje på gymnasiet har lite roligare möjligheter när det kommer till gymnasiearbete, hon ska nämligen spela in en kort dokumentärfilm och jag har äran att vara huvudpersonen! Hon ska alltså spela in en film om mig med mig. Idag spelade vi in första delen som innehöll en intervju och lite andra småfilmer. Ska bli så kul att se resultatet i vår, kanske kan lägga upp den här i bloggen då. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting