OkategoriseradeTexter

See the world

  

Efter att jag kollade på videon som jag la upp här på bloggen igår så har jag haft panik, samtidigt som jag känt mig supertaggad på livet. Jag känner mig taggad just för att jag är peppad på att se världen, jag vill verkligen resa och jag blir glad just för att jag vet att jag har möjligheten om jag nu vill det. Dock får jag panik, jag har ingen aning om hur jag ekonomiskt ska kunna resa så mycket som jag verkligen vill, hur jag ska ”hinna” med alla platser jag vill till innan jag blir så pass vuxen att jag inte bara kan lämna vardagen här hemma, ta mitt pick och pack och bara dra. Vårt jordklot kanske inte är så stort i jämförelse till andra planeter i vårt solsystem men förstår ni hur många platser det finns att besöka, här sitter jag i ett grått Stockholm liksom. Det gör mig frustrerad att det ska vara så dyrt att resa.. Jag har ju dock en ovanlig möjlighet att jag kan ta med mig mitt jobb överallt men jag vill inte direkt resa själv. Jag och Anton planerar ju att åka bort cirka en månad nästa vinter, men jag vill mer. Jag vill seriöst köra jorden runt på typ ett år. Sydafrika, Australien, Indonesien, Malaysia, Vietnamn, Thailand, Karibien, Hawaii, Californien, Brasilien, Venezuela, you name it. Får PANIK av att tänka fram i mitt liv och då tänka hur jag skulle må om jag inte ser världen. 

    

   

Jag menar, förstår ni hur litet det stället är som vi bor på? Att vara där hela sitt liv gör mig så ångestfylld. Jag älskar mitt hem, jag älskar Sverige och jag älskar Stockholm men jag måste få se mer och sorry, ett pluggår i Jönköping kommer absolut inte dämpa den ångesten. Se andra kulturer och miljöer är ett måste. Det finns inget som gör mig så glad som när jag reser, det spelar liksom ingen roll vart jag är, jag uppskattar alltid att se nya ställen. Det bästa med att resa förutom just det är att jag alltid växer som människa och känner mig inspirerad och kreativ. En resa gör mig alltid peppad, motiverad och ännu mer ambitiös. 

  

  

Det ultimata skulle ju vara att dela den här resan med en av mina bästavänner, min syster eller min pojkvän. Den där friheten känns så otroligt lockande, för mig som vanligtvis vill ha kontroll. Om jag och Anton åker till Thailand vill jag nästan skita i att boka hotell, bara ta dagen som den kommer och bestämma där och då om vi vill stanna på stället vi är på nu eller åka vidare. Samma med den här resan jag pratar om nu, jag skulle vilja boka en one way ticket någonstans och bara åka och åka tills pengarna är slut och hemlängtan kommit. Att studenten ligger runt hörnet känns så otroligt skönt, snart kan jag göra vad jag vill, när jag vill.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting