AllmäntOkategoriserade

Poplin App – Vinnaren

    

Gud så svårt det var att välja ut en vinnare från tävlingen jag hade i samarbete med appen Poplin. Ni hade massor med grymma idéer så det var svårt att välja ut en favorit. Men nu är i alla fall vinnaren korad och den lyckliga är… Jenny B!

   

Poplin appen är superb! Det jag gärna ännu skulle vilja se är en urskiljning på månadens, veckans och dagens populäraste outfit. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting