AllmäntOkategoriserade

Tisdagen

  

  

   

Mina farroriter (som Nora säger). Idag slutade jag redan vid elva, då åkte jag direkt hem och kollade på ett avsnitt av Sons Of Anarchy innan jag gick till Noras skola för att hämta henne. Vi åkte sedan hem till Anton, själva resan dit är nästan lika roligt som att vara där tycker Nora, att åka både buss och pendeltåg är något som inte händer varje dag nämligen. Där åt vi mackor, kollade på Shrek och myste med Antons kaniner, speciellt med lilla Tufs som inte mår så bra så Nora fick säga hej då till honom. Sen spelade även Anton och Nora Fifa tillsammans, dom var grymma som lag! När vi hade sagt hej då till Anton så vände sig Nora till mig och frågade ”Varför får du träffa Anton varje dag? Jag vill också det”. <3 <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting