OkategoriseradeWanted

Wanted from Nike

Nike wanties  

  

  

Är typ inne på nikes hemsida flera gånger i veckan för att kolla in skor, kläder, designa skor i nike id osv. Här är det fyra sakerna som jag vill ha mest just nu förutom nya löparskor också. Skulle verkligen vilja köpa de grå löpartightsen, tycker att det är så syggt med gråa träningskläder. 

   

Vita sportbhn – LÄNK // Grå löpartights – LÄNK // Vita sneakers – LÄNK // Svarta sneakers – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting