OkategoriseradeTips

Bloggtips

  

Tänkte att jag ska börja dela med mig av de bloggar som jag själv läser, stora som små. Ska försöka lägga upp ett eller två inlägg i veckan där jag presenterar dom. Både för att det är kul för er att få lite tips, kul för vissa mindre bloggar att få lite nya läsare och kul för mig att ha något att skriva om haha.. 

   

Först ut är i alla fall Moa som driver bloggen moaelisabeth.devote.se här på Devote. Jag följer Moa på Instagram och har gjort det rätt länge nu, läste även hennes förra blogg som hon hade för cirka ett år sedan i några månader så har hoppats på att hon ska börja blogga igen och det har hon gjort nu i och med hennes flytt till.. BALI! Japp, hon har gjort det som många drömmer om, tagit sitt pick och pack och dragit till paradiset. Så som jag uppfattar det hela så pluggar hon där. Tycker om att läsa om sånna som gör saker som jag själv gärna skulle vilja göra, det är så inspirerande!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting