AllmäntOkategoriserade

Vapiano + Bio

  

  

  

  

   

Slutade skolan tidigt, åter igen. Det är verkligen behövligt nu när jag är sååååå skoltrött att jag typ nästan mår illa av att tänka på skolan, att vara där blir bara ännu värre då vilket man kanske kan förstå. Har haft så svårt att dra mig upp ur sängen på sistonde men att dagarna är korta gör saken lite lättare i alla fall. Som tur är så har jag sovmorgon imorgon i alla fall. Jag och Anton möttes i alla fall upp vid fyra, drog till Vapiano och åt en tidig middag innan vi gick på förhandsvisning för filmen Kingsman, fy vad bra den var. Kan skriva mer om den imorgon! Kändes skönt att äntligen lägga upp lite bilder i bloggen tagna med kameran, var länge sedan nu. Måste bli bättre på det men det känns som att det enda jag gör är att vara i skolan. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting