OkategoriseradeTips

Kingsman – Filmtips

     

Igår så var jag och Anton på förhandsvisningen av Kingsman tillsammans med gänget från Wicked. Jag hade rätt höga förväntningar på filmen men dom överträffades ändå. Tyckte verkligen att filmen var GRYM, bästa filmen jag sett i år hitills och jag har ändå sätt rätt många bara på några veckor. Tycker verkligen att den är värd att gå och kolla på. Den var liksom lagom läskig, lagom rolig, lagom spännande och sen är det alltid kul när dom nämner Sverige i filmer haha.. Den svenska kronprinsessan blir tillfångatagen t.ex haha.. Den får 9/10 i betyg av mig.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting