AllmäntOkategoriserade

Körkortsplugg

  

  

    

Det här med att ta tag i teorin har ju legat på is i flera månader nu men nu kände jag bara NEJ nu måste jag ha det där jävla körkortet. Det finns liksom inte på min världskarta att jag inte har körkort när jag tagit studenten, i sommar ska jag kunna köra bil när jag känner för det. Mitt största tips är egentligen att börja plugga inför körkort så fort som möjligt så man kan ta det direkt när man fyller 18 just för att man helt plötsligt efter det har så mycket annat att göra och plugga mer, ångrar att jag inte gjorde det i alla fall. Nu i trean har vi som tur är inte sådär megamycket i skolan så jag har bestämt mig för att plugga nu ungefär varje kväll. Min strategi är nu att köra körkortsprov online och varje fråga jag svarar fel på skriver jag upp i min lilla bok som ni ser ovanför, jag memorerar mycket bättre när jag skriver för hand av någon anledning.. Mitt mål är att köra upp och skriva provet i April eller Maj så att jag har en liten marginal att göra om något av dom innan sommaren ifall jag skulle faila, men det ska jag inte 😉

Jag köpte 1000 frågor som man har två månader på körkortonline.se. Egentligen har man bara en månad på sig men inte när man köpte via studentrabattssidan Mecenat! 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting