AllmäntOkategoriserade

Tips om Götet?

 

Jag och Anton ska åka till Göteborg nästa helg. Vi landar på lördag morgon och åker hem söndag kväll så vi kommer vara där två hela dagar men bara en natt. Vi ska dit för att kolla på Melodifestivalen vilket ska bli riktigt kul. Förutom Melodifestivalen så vill vi dock äta gott, shoppa lite osv. Vart finns den bästa shoppingen? Har ni tips på några butiker som inte finns i Stockholm? Favoritrestaurang? Vi ska bo på Scandic Rubinen som ligger mitt på Avenyn så det är väldigt centralt. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting