OkategoriseradeSkönhet

New gellack

 Efter tre veckor ungefär så brukar jag alltid fixa mina naglar med gellack som är ett nagellack som håller i just 3-4 veckor. Eller håller gör det väl längre men man får ju utväxt som kanske inte är så najs. På bilden till vänster har jag dock eget nagellack på som inte ser så fräscht ut kanske haha.. Måste börja smörja in mina nagelband mer, speciellt på vintern. Mina naglar blev riktigt långa nu den här gången och i och med att jag ska åka skidor om två veckor så valde jag att kapa dom rätt mycket för sist jag åkte skidor bröt jag nästan varje nagel (hade långa naglar då) och det orkar jag inte. 

  

Den här gången kunde inte Märta fixa mina naglar då hon var helt fullbokad så hennes kollega Nellie kunde fixa mina naglar istället men det gick ju lika bra det! Boka tid gör ni på www.beautyloungesthlm.se <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting