OkategoriseradeTräning

Spinning

  

  

    

FREEEDAAAAG!!! Wiiihooo. Känns som att jag lever för helgerna nu för tiden haha.. Idag var det skola i vanlig ordning och som vanligt på fredagar så har jag idrott. Valde idrott och hälsa 2 som individuellt val nu i trean och tycker det är superkul. Idag var det dags för att köra spinning, förra veckan körde vi ju Bodypump. Vi körde på Nordic Wellness vid Sicka Kaj och det var riktigt jobbigt alltså, förstod varför instruktören tipsade om att ta med handduk till passet. Det var nämligen inte vanlig spinning utan med fler och snabbare intervaller än vanligt. Nu ligger jag nyduschad i min säng och ska snart åka hem till Anton. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting