OkategoriseradeOutfits

Dagens outfit

  

  

  

   

Väska – Zara // Tröja – Ginatricot // Jacka – Chiquelle // Jeans – LÄNK // Skor – Uggs // Väst – (Alices) Sheinside

 


ORKAR inte me det här vädret. En förkylning, mensvärk och slaskväder är ingen härlig kombo liksom.. Igår sov jag hos Anton, vi lagade tacos och städade hans rum. Hans kanin Tufs gick bort i torsdags och han har mått väldigt dåligt på sista tiden så det har varit hö på hela golvet typ så vi städade och la in en ny matta, blev väldigt fint. Dock sorgligt att lilla Tuffe är borta <3. Idag har jag inte gjort någonting förutom slappat hemma hos Anton och nu tänkte jag blogga! Puss

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting