AllmäntOkategoriserade

Fjällen

  

  

   

De enda bilderna jag kunde knäppa idag var dessa då det typ var snöstorm utomhus. I lördags så åkte jag och Anton tåg upp till Åre där mamma, Oskar, Nora och Alice var sedan några timmar tillbaka då dom åkte bil. Lillskruttan är sjuk i hög feber som hon varit sedan i onsdags, känns superhemskt då hon är den som sett fram emot den här resan mest av alla 🙁 Hon sitter med skidhjälmen på sig inomhus och kollar ut mot liftarna, tycker så synd om henne. Idag har det blåst som BARA DEN, obehagligt mycket. Sen är det väldigt isigt i backarna, men men. Vi har det mysigt ändå! Kram på er <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting