AllmäntOkategoriserade

Tegefjäll

  

  

  

  

  

  

  

   

Idag på förmiddagen så var vi i Tegelfjäll där vi bor. Backarna här har varit väldigt isiga men idag var det lite varmare så det var riktigt skönt i backen. Vid tolv ungefär så grillade vi korv bredvid vårt hus och sen satt vi på altanen i solen och åt lunch, så himla mysigt. Lillskruttan är tyvärr fortfarande sjuk, tycker så synd om henne men idag fick hon i alla fall gå ut på en liten utflykt, hoppas verkligen att hon hinner åka skidor innan vi ska hem på lördag.. På eftermiddagen åkte vi över till Åre, kommer upp ett inlägg om det sen! <3

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting