AllmäntOkategoriserade

Åretoppen

    

  

   

  

  

    

Igår eftermiddag så tog vi skidbussen från Tegefjäll över till Åre och kabinbanan. Tar bara cirka tio minuter så det är supersmidigt. Vi åkte kabinbanan enda från botten till toppen, den har inte varit öppen när vi varit där förut så vi passade på. Det var en väldigt lång kö men det var sjukt värt när man väl åkte upp, det var världens utsikt verkligen! Sen fikade vi vilket var mysigt förutom att min varma choklad smakade vatten med grädde och min morotskaka också var äcklig haha.. Nu ska vi ut i backen, och nu kan äntligen Nora följa med också! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting