OkategoriseradeTips

Filmtips

  

Whiplash – 6.5/10

Den här filmen är rätt speciell, den liknar ingen annan film jag sett. Jag tyckte om den jättemycket men den är inte spännande på något sätt vilket jag tycker är rätt viktigt i en film då man vill ha en anledning till att fortsätta titta om ni förstår. Den handlar om en kille som brinner för att bli BÄST på trummor och hans lärare/bandledare pressar honom sjukt hårt. Ja det är typ det den handlar om haha.. Men den var bra! 🙂

  

The Imitation Game – 8/10

Filmen handlar om en kille som är sjukt smart och är grym på att läsa krypterade meddelanden. Hans skills används för att försöka lirka sig in i Nazitysklands krypterade meddelanden för att försöka stoppa andra världskriget. Filmen är baserad på en verklig händelse vilket jag tycker gör filmen ännu bättre!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting