AllmäntOkategoriserade

Min studentoutfit

Student 2015
 

 

   

Som många av er vet så har jag ju hittat min drömstudentklänning för någon månad sedan. Jag ville ju ha Ida Sjöstedt Paris Dress Ivory (den ovanför) men den är slutsåld överallt, som tur var så sålde en av mina bloggläsare sin till mig som hon också bara hade använt på sin student. Den är så himla fin och är så nöjd. Beställde nyss skorna i kollaget från Nelly och hoppas att dom passar fint till min klänning. Jag tycker det är så fint med vitt till beiget plus att jag vill inte dra för mycket uppmärksamhet från klänningen haha ;). Jag kommer nog bara köra på superenkla smycken, less is more! I collaget ser ni också hur min studentmössa kommer se ut. Shit vad taggad jag är!!

    

Skorna hittar ni HÄÄÄR för endast 299 kr! 🙂

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting