AllmäntOkategoriserade

En dag i skidbacken

  

  

  

  

  

  

Nu sitter jag inne i stugan för att snart äta lunch och för uppvärmning av mina små tår som känns som isbitar. Idag är vädret sådär, mest molnigt men solen tittar fram då och då och det blåser lite. Nora är på superbra humör och älskar att åka skidor med oss efter flera dagar i sängen så det känns också extra kul. Imorgon förmiddag så åker vi hem till Stockholm vilket ska bli rätt skönt, ska bli skönt att liksom få vila en dag hemma innan skolan börjar igen. Har dock knappt någon ångest alls inför att börja skolan just i och med att det är påsklov bara 4 veckor efter sportlovet slutar. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting