AllmäntOkategoriserade

FINEST AWARDS – Rösta på oss!

  

Känns ju helt sjukt roligt att se att jag är nominerad som finalist i hela TVÅ kategorier i Finest Awards. Först som Årets Personliga blogg och även tillsammans med Mathilda i Årets Podcast!?!?! Känns såååå himla kul och vi är så tacksamma till er som skickat in era nomineringar som gjort mig och oss till finalister. Det är verkligen störd konkurens i båda kategorierna men jag skulle bli så himla glad om ni ändå tog er tid att rösta på mig och oss. 

      

Man kan rösta en gång per dag, det enda man behöver göra är att fylla i sin mejl och sen rösta! 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RÖSTNINGSSIDAN. Ni scrollar bara ner till kategorin Årets Personliga blogg och sen till Årets Podcast om ni tycker att jag/vi förtjänar att vinna. Puss och kram, ni gör mig så glad!! ♥

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting