OkategoriseradeRecept

Pigo

  

  

   

Igår var vi på en restaurang i Duved som heter Pigo. Hade inte speciellt höga förväntningar så när vi fick maten blev jag väldigt positivt överraskad. Nu finns det bara kort på min hamburgare och Noras pannkakor men allas mat var verkligen superfint upplagda och goda. I väntan på maten så spelade vi finns i sjön och sen försökte Alice och Nora bygga korthus, jag däremot har alldeles för dåligt tålamod för att göra sånt. Slutar bara med att jag får panik och slår sönder det lilla jag byggt upp haha.. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting