OkategoriseradeTräning

Idag börjar en resa

  

  

 

  

  

  

  

   

HERREGUD säger jag bara. Visste knappt att träning kunde vara så jobbigt, men antar att det beror på att jag inte gör fystester varje dag haha.. Nej men ni vet ju att jag har så sjukt svårt att hålla igång min träning, jag är ju verkligen en jojotränare. Dvs att jag tränar i tre veckor, slutar i två månader, tränar i tre veckor. Ja ni förstår nog. Så nu kände jag i alla fall att jag måste ta tag i detta ordentligt och då gjorde jag något som jag blivit rekommenderad om av rätt många, speciellt min pappa. BOKA EN PERSONLIG TRÄNARE. Om jag ska vara ärlig så har jag velat göra det länge men har typ inte vågat just för att jag är lite lat.. Men nu har det gått till en gräns då jag känner att det är nu eller aldrig, jag måste börja ta hand om min kropp och det är nu.

  

Min personliga tränare heter Amelie Håkansson och hon jobbar på Crossfit Södermalm, så det var där vi var idag. Det var första gången vi träffades men jag var inte så nervös över att träffa henne då jag läst hennes blogg och kollat in hennes instagram lite. Det nervösa var ju att få svart på vitt hur tränad/otränad jag är.. Idag körde vi som sagt vårt första pass tillsammans och då satt vi först ner och diskuterade mina mål med min träning (tänker att jag tar det i ett annat inlägg) samt hur vi ska lägga upp alltesammans. 

  

Sen var det dags för fystest som bestod både av kondition, återhämtning, balans och styrka. Jag har verkligen mina svagare och starkare sidor haha.. Att göra pull ups gick åt pipsvängen men det gick bättre med situpsen tillexempel. Om jag ska vara ärlig så har jag varit lite deppig angående min träning (eller snarare ickeexisterande träning) och min livsstil och inte orkar ta tag i det men nu med Amelies hjälp så känner jag mig mer peppad och taggad än någonsin. Hon var precis sådär som man vill att en personlig tränare ska vara, snäll men hård samtidigt. Ser så mycket fram emot att fortsätta träna med henne.

  

Idag började en resa som jag fan ska klara av!

    

Om ni också vill träna med Amelie så kan ni mejla henne på amelie@pt365.se eller boka henne direkt via http://pt365.onlinebooq.se/. Om ni bara är intresserad av en grym träning & hälsoblogg så heter hennes blogg http://amelie.chic.se/ <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting