OkategoriseradeTräning

Fredagsfys

  

  

  

  

  

    

   

   

  

Innan fredagsmyset med Anton så var det fredagsfys med Amelie. Det var lite mer än en vecka sedan vi körde så var lite nervös över att jag redan skulle vara ur form men icke. Det gick superbra även om det var jobbigt. Vi började med 1500 meter rodd med lite motstånd vilket gjorde att jag var tvungen att dra väldigt många gånger lösare istället för färre gånger och tyngre som jag brukar göra. Blev sjukt andfådd haha. Efter det körde vi som vanligt lite axlar och rygg med hjälp av gummiband. Sen körde vi den bästa benövningen man typ kan göra, utfallssteg. På bilderna kör jag med 12 kilo på varje sida och vi kör 16 steg 3 gånger. Sen övade vi även lite på chins då ett av mina träningsmål är att klara av det (utan hjälp till slut) och det är alltid lika kul, tycker verkligen att det är rolig på riktigt. Börjar bli en träningsnörd haha.. Något som var extra kul med passet var att Amelie körde de flesta övningarna med mig! En annan sak som var kul var att jag fick testa på marklyft för första gången, jag kände verkligen hur det tog i varje kroppen så det lär vi fortsätta med! Vi avslutade med plankan, har blivit bättre sedan vårt första pass för tre veckor sedan redan vilket känns grymt! 

  

Min personliga tränare Amelie och hennes blogg hittar ni HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting