OkategoriseradeSkönhet

New in – Anastasia

  

  

  

   

ÄNTLIGEN har jag köpt mig dessa efterlängtade sminkprodukter. Jag har kollat på dom rätt länge men contour kitet har varit slutsålt typ överallt så när jag hittade det på Åhléns igår kunde jag inte motstå att köpa det på en gång. Sen köpte jag även Dipbrow i färgen blonde, det är en brynskugga som är krämig vilket gör den väldigt lätt att applicera och använda. Jag håller på att ladda upp en video där jag testar produkterna som kommer upp senare ikväll, håll utkik här i bloggen då. Kram!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting