AllmäntOkategoriserade

#NICOLE18

  

  

  

  

  

 

  

    

Bilderna är tagna av Herman Caroan

   

Igår var det äntligen Nicoles 18årsdag och det firades stort! Hon hade fixat det superfint på en båt som funkade som stor festlokal som ni ser på bilderna. Det var verkligen såååå bra uppstyrt med pynt, dricka, mat, musik osv. Jag hängde mest med Josefine och Bianca och vi hade supertrevligt tillsammans. Vi drog dock rätt tidigt för att Josefine skulle hinna hem till Uppsala och jag var såååå trött efter högskoleprovet som jag skrev hela dagen igår. Alltså vill typ köpa en selfiebox efter gårdagen haha.. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting