AllmäntOkategoriserade

Måndagstrött

  

  

    

Alltså ni kan inte ens förstå hur trött och utmattad jag är. Kan inte ens förstå det själv. På torsdag har vi inlämning av gymnasiearbetet och jag har nu gjort klart precis allt förutom ett abstact så det känns verkligen superskönt. Har suttit nu i typ två timmar och gjort klart det sista så är så himla lättad. Efter skolan så hade jag körlektion och direkt efter den åkte jag hem och åt middag med pappa och Alice. Imorgon så har vi vår studentskiva på Marquise. Om någon är sugen på att kika förbi kan man köpa biljett i dörren för 150 kronor. Temat är gossip girl-maskerad. Känns så himla sjukt att jag ska på min egna studentskiva imorgon. ALLTSÅ VAAAA??? Har typ längtat efter den här tiden i mitt liv sedan jag gick i sexan (innan det älskade jag skolan) och nu är det liksom dags. 1 april är det ju verkligen vår och då är det typ sista riktiga skolmånaden kvar på gymnasiet någonsin. Självklart kommer vi ha saker att göra i Maj men det är många kurser som avslutas redan i början av Maj. Är så glad över att jag får dela det här med min bästa vän och pojkvän, vilken lyx alltså <3. 

  

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen efter det ska jag kolla på Parneviks och Keeping Up With The Kardashians. Godnatt <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting