OkategoriseradeWanted

Supercolors

    

De superpopulära skorna från Adidas i modellen Superstar finns nu i Supercolor som Pharell har gjort. Skorna finns i 50 olika nyanser men jag hittade bara dessa (plus några till) på Sneakers and stuff. Jag skulle vilja ha ett par vitsvarta och ett par i färg.. Har ju ett par nya röda från Nike annars hade jag nog tagit dom röda så nu vet jag inte riktigt.. Kanske de ljusblå? Sjukt snyggt till sommaren!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting