AllmäntOkategoriserade

Italienskt

  

  

  

  

  

Igår möttes jag och Anton upp vid Liljeholmen i Stockholm och åkte till Hornstull för att äta middag på ett ställe som heter La Casa. Vi har varit där några gånger förut och tycker det är mysigt. Jag åt vääärldens godasta pasta med kyckling, spenat, chevreost och massor med annat, Anton åt pizza och den var också god. Vi åt förrätt också men jag var så hungrig att jag hann hugga in innan jag hann fota hehe.. Tycker att det är viktigt att man går på dejter ibland, speciellt när man varit tillsammans länge. Att man gör något som bryter vardagsrutinerna lite. <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting