AllmäntOkategoriserade

Hårborttagning

    

  

    

Igår provade jag på någonting som jag länge funderat på, skrev även om det för några veckor sedan om ni kommer ihåg. Jag började en hårborttagningsbehandling. Jag gjorde det på samma ställe där jag fixar mina naglar (Beauty Lounge Sthlm) så det är ju supersmidigt. När jag fixade mina naglar hos Märta så berättade jag att jag ville göra hårborttagning med laser då gick Elisabeth förbi och ba ”men hallå jag gör ju det här!” så jag bokade en tid och kom dit igår. Jag var lite nervös om jag ska vara ärlig, jag har inte en låg smärttröskel men jag ogillar smärta starkt. Men det gjorde inte alls lika ont som jag trodde, det kändes som att bli snärtad av en gummisnodd (inte så hårt) och gick väldigt snabbt i och med att armhålan inte är så stor haha 🙂 Visst fick jag snygga glasögon att ha på mig när lasern var igång haha? 

    

Att göra det här kostar 950 kronor per gång och man behöver olika antal behandlingar för att få bort allt hår, det är lite från person till person. Men det är vanligt att göra 6-8 behandlingar och man gör behandlingarna med 3-6 veckors mellanrum. Men nu kan jag erbjuda er 30% rabatt om ni gör IPL Laser i armhålerna hos Elisabeth på Beauty Lounge Sthlm.

  

Så gå in HÄR och boka Elisabeth och klicka i IPL/laser Axill 15min och uppge mitt namn vid bokning eller betalning så får ni 30% rabatt. Något som kan vara bra att veta är ju också att man kan välja själv hur många behandlingar man vill göra, man kanske bara vill minska hårväxten eller kanske ta bort allt helt och hållet. 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting