AllmäntOkategoriserade

Hon är 20 år

   

  

  

    

Stella fyllde 20 år förra veckan och det firade jag henne genom att bjuda på lunch på favoritstället, Riche i förrigår. Jag tog de omtalade köttbullarna och Stella tog toast skagen, fy satan vad gott det var. Vill tillbaka redan nu och äta de där köttbullarna igen, dööör! Om det är något jag älskar så är det lingonsylt, potatismos och köttbullar så allt de tillsammans = heaven. Känns så himla sjukt att Stella har fyllt 20 år, hon är inte ens tonåring längre?? Hon är vuxen! Snart är det ju min födelsedag också, can’t wait. Ska faktiskt göra ett facebookevenemang inför min födelsedagsmiddag. Kram

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting