AllmäntOkategoriserade

Bilder från bloppisen

  

  

  

  

  

  

  

   

Igår var det äntligen dags för bloppis igen. Kommer så väl ihåg första gången jag hade bloppis, typ två år sedan nu! Det är alltid lika kul varje gång just för att man får träffa så många av er, ni är så fina allihopa. Bloppisen drog igång vid 14.00 och cirka två timmar senare var vi klara och åkte hem. Vi hade verkligen sjukt mycket saker att sälja både jag, Nicole och Sarah. Jag sålde nästan allt mitt, har typ en halv ikeakasse kvar som jag tänkte skänka till myrorna eller H&Ms återvinning. Vill ingen av de som var där ha det så är det ingen idé att spara det till nästa bloppis liksom. Vill även tacka Nordic Light Hotel som lät oss vara i deras lokaler, så himla snällt. Senare ikväll kommer ett inlägg om brunchen vi hade innna bloppisen. Kram! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting