AllmäntOkategoriserade

Brunchen

Här var det uppdukat till alla bloggläsare/följare som skulle komma. Dryck från Nobe Aloevera!

  

  

Om det är något jag älskar så är det brunch.. Åt så mycket att jag fick matkoma x100 haha!

   

  

  

  

Två supersöta tjejer som är från värmland!

   

Tjejerna längst fram bor rätt nära mig kom vi fram till!

   

Och den här supersöta tjejen var på besök från Småland!

  

Det var så himla mysigt med brunchen innan bloppisen tycker jag. Vi var cirka 40 personer och satt vid långbord liksom. Jag satt vid ett bord och Sarah + Nicole vid det andra. Det var så himla kul att bara sitta och snacka lite med er, ni var så himla snälla och det kändes verkligen overkligt att dessa människor följer oss varje dag och verkligen gillar det. Obeskrivlig känsla! Alla var så himla trevliga, söta och fina. Kommer leva på den dagen så himla länge <3 Brunchen hade vi på Nordic Light Hotel och deras restaurang The Crooked Leg, det var där jag och Anton åt på alla hjärtans dag också! Tusen tack till alla som kom, ett extra tack till er som kom på brunchen för att hänga med oss. Jag har verkligen världens finaste och bästa läsare <3

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting