OkategoriseradeSkönhet

Raspberry Miracle

  

   

Fick dessa hemskickade från Lumene här om veckan. Hade inte alls höga förväntningar då jag vanligtvis inte gillar läppglans då jag ogillar det kladdiga, jag gillar mer krämiga produkter så som läppbalsam och läppstift. Men dessa fungerar mer som ett lip balm (som det även står på dom) och inte som läppglans vilket passar mig perfekt. Det är inte jättemycket färg i dom utan lite lagom, inget man kanske tar på sig till fest utan mer perfekt till vardags för den som gillar att ha något återfuktande på läpparna. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting